eVo-We are make the diference!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Prestari servicii # Electrician365.ro

In jos

Prestari servicii # Electrician365.ro Empty Prestari servicii # Electrician365.ro

Mesaj Scris de rldc Mar Feb 10, 2015 4:17 pm

Aveti nevoie de un electrician, o echipa de electricieni? Atunci noi suntem solutia dvs, pentru toate probleme electrice, noi putem face fata oricarei provacari, nimic nu ne sta in cale, vrem sa aratam ca totul se poate, nu lasam ce se poate face azi pe maine.
Viitorul sunt bine cu noi, va oferim cea mai buna garanatie, la electricieni autorizati, electrician non-stop, totul sa fie bine pentru noi, iar dvs sa fiti multumit de lucrarea executata in imobil.
Dorim sa fim recomandati din parte dvs, nu huiduiti sau bagjocoriti peste tot, ca sa fim de rasul lumi.

Orice interventie electrica, la timp sau non-stop, noi putem face fata, trimitem in imobilul dvs 2 electricieni autorizati si echipati corespunzator pentru interventia electrica.


Suntem de 15 ani pe piata din ROMANIA, cu interventii electrice, electrician la birou, electrician la domiciliu sau interventii electrice. Nimic nu ne-a facut de ras, incat am incercat sa fim cat mai profesionisti din punctul nostru de vedere, iar dvs sa fiti cel multumit de lucrarea executata de angajatii nostri, va multumim ca ati apleat cu incredere la noi, si asteptam din ce in ce un numar mai mare de PROVOCARII ELECTRICE, care n-au nicio scapare in fata noastra ELECTRICIAN365.RO.

TELEFON: 0767.607.268

Vizitati-ne siteul: http://www.electrician365.ro/index.html
rldc
rldc
Membru Inregistrat
Membru Inregistrat

Mesaje : 2
Data de inscriere : 03/04/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum